Hlavní menu:

21.03.2012, autor: KOK, kategorie: Likvidace odpadů

BUĎ LÍNÝ a nech si odvézt staré elektrospotřebiče přímo z domácnosti

BUĎ LÍNÝ a nech si odvézt staré elektrospotřebiče přímo z domácnosti

Pokud máte doma léta nahromaděné staré elektrospotřebiče, protože otevírací dobu sběrného dvora prostě nestíháte nebo ho ve svém okolí ani nemáte, můžete zkusit využít službu společnosti REMA Systém - BUĎ LÍNÝ. Společnost REMA provádí zdarma odvoz nepotřebných elektrospotřebičů přímo z domácností. Tato služba je pohodlnou alternativou k již vytvořenému systému sběrných míst. Lidé přitom mají dvě možnosti, jak si nechat staré elektrospotřebiče odvézt.

Služba je určena pro všechny, kdo se chtějí ekologicky zbavit svých nepotřebných elektrozařízení (vše co funguje na elektrický proud, např. monitor, televize, pračka, lednička, mikrovlnná trouba, varná konvice, sekačka, vrtačka, autobaterie, CD a DVD přehrávač), ale i baterií, zářivek, tonerů, CD a DVD medií. Službu odvozu může využívat široká veřejnost na území celé České republiky.

Využití služby je možné buď pomocí „BALÍKOVÉ PŘEPRAVY“, kde je nutné elektrozařízení dát do vlastní krabice a mít minimálně 25 kg. Což je například jeden CRT monitor (cca 17 kg) a jedna větší tiskárna (cca 8 kg) nebo jedna starší televize (cca 25 kg).

Dále lze využít „SVOZU NAD 150 KG“, kde může být elektrozařízení nezabalené. 150 kg je například jedna pračka (cca 62 kg), jedna lednice (cca 50 kg), jeden CRT monitor (cca 17 kg) a jedna starší televize (cca 25 kg).

Objednat přepravu je možné na telefonním čísle 840 550 650 (od 9 do 17 hod.) nebo na www.budliny.cz.

Kompletní podmínky a návod

Plakát pro informování občanů ve formátu A3

» Přejít na článek BUĎ LÍNÝ a nech si odvézt staré elektrospotřebiče přímo z domácnosti na webu http://www.remasystem.cz/.

Ke stažení: Podmínky služby BUĎ LÍNÝ , 513 kB;
Plakát služby BUĎ LÍNÝ , 96 kB;
Tabulka průměrných vah spotřebičů, 171 kB

 

Diskuzní fórum

Pro aktivní účast v diskuzích je potřeba se nejdříve přihlásit do systému.

Zatím tu není žádný diskuzní příspěvek.

Pro aktivní účast v diskuzích je potřeba se nejdříve přihlásit do systému.

© Kyjský občanský klub, Kontakt: kyjeok (zavináč) seznam (tečka) cé zet
© Design, redakční systém: Webdesignum 2008 - 2011