Hlavní menu:

29.06.2008, kategorie: EIA

EIA - Závěr zjišťovacího řízení komunikace Lipnická - Ocelkova

Magistrát hlavního města Prahy zveřejnil závěr zjišťovacího řízení záměru "Stavba č.0211: Lipnická - Ocelkova", Praha 14, k.ú. Kyje", který podléhá zjišťovacímu řízení EIA dle § 7 zákona č. 100/2001 Sb., o posuzování vlivů na životní prostředí. Jedná se o výstavbu komunikačního propojení oblasti Černý most (ulice Ocelkova) se silnicí Kyje - Satalice (ulice Lipnická resp. Budovatelská). Jde o novostavbu sběrné dvoupruhové komunikace s jednostranným chodníkem délky 1 244 m. Navrhovaná komunikace umožní propojení významné městské třídy Chlumecká (vč. sídliště Černý Most a přilehlých obchodních zón) s Vysočanskou radiálou.
Význam navrhovaného komunikačního propojení ještě stoupne po realizaci pokračování propojení severním směrem (propojením ulice Lipnické (Budovatelské) na ulici Mladoboleslavskou ve Kbelích podél východního okraje letiště Kbely, které odvede průjezdnou dopravu z obce Satalice a části obce Kbely a dále propojením ulice Mladoboleslavské s ulicí Veselskou v Letňanech, které odvede průjezdnou dopravu vedenou tímto směrem z obce Kbely).
Na základě provedeného zjišťovacího řízení dospěl příslušný úřad k závěru, že záměr nebude posuzován dle zákona č. 100/2001 Sb., o posuzování vlivů na životní prostředí. Blíže viz http://www.cenia.cz/eia (kód záměru: PHA396). Blíže viz také text oznámení záměru, informace o oznámení záměru a závěry zjišťovacího řízení.

 

Diskuzní fórum

Pro aktivní účast v diskuzích je potřeba se nejdříve přihlásit do systému.

Zatím tu není žádný diskuzní příspěvek.

Pro aktivní účast v diskuzích je potřeba se nejdříve přihlásit do systému.

© Kyjský občanský klub, Kontakt: kyjeok (zavináč) seznam (tečka) cé zet
© Design, redakční systém: Webdesignum 2008 - 2011