Hlavní menu:

16.02.2007, autor: KOK, kategorie: Kontejnerové překladiště Malešice

EIA - závěr zjišťovacího řízení PHA259 Kontejnerové překladiště Praha - Malešice

EIA - závěr zjišťovacího řízení PHA259 Kontejnerové překladiště Praha - Malešice Odbor ochrany prostředí MHMP zveřejnil závěr zjišťovacího řízení PHA259 "Kontejnerové překladiště Praha - Malešice (říjen 2006)". Na základě provedeného zjišťovacího řízení dospěl příslušný úřad k závěru, že záměr "Kontejnerové překladiště Praha - Malešice (říjen 2006)" bude posuzován podle zákona č. 100/2001 Sb., o posuzování vlivů na životní prostředí, neboť v průběhu zjišťovacího řízení nebylo dostatečně prokázáno, že záměr nemůže vážně ovlivnit životní prostředí a veřejné zdraví. Blíže viz Závěry zjišťovacího řízení a Text oznámení záměru.

Pro 1. etapu výstavby bylo stanoveno 71 podmínek souhlasného stanoviska, včetně realizace přímého dopravního napojení kontejnerového překladiště na ulici Průmyslovou a zamezení vjezdu obslužné dopravy záměru do ulice Heldova a Sazečská.

Záměr má generovat maximálně 4 vlaky v denní době (tzn. 8 pohybů za 16 hod., 2 pracovní směny) a 1 vlak v noční době (tzn. 2 pohyby za 8 hodin, 1 směna).

Výstavba kontejnerového terminálu je plánována ve 3 etapách. Cílem 1. etapy je zajistit fungování kontejnerového překladiště v minimálním rozsahu tak, že v jižní části areálu terminálu mají být vybudovány dvě koleje, každá o obslužné délce 550m. Obsluhu překladiště mají zajišťovat 2 kolové překladače typu KALMAR. Záměr předpokládá pohyb 2 – 4 vlakových souprav denně s průměrnou obrátku 110 kamiónů denně.

» Přejít na článek EIA - závěr zjišťovacího řízení PHA259 Kontejnerové překladiště Praha - Malešice na webu http://portal.cenia.cz/.

Ke stažení: Kontejnerové překladiště Malešice - EIA PHA259, 335 kB;
Mapa širších vztaků - kontejnerové překladiště Malešice - EIA PHA259, 585 kB

 

Diskuzní fórum

Pro aktivní účast v diskuzích je potřeba se nejdříve přihlásit do systému.

Zatím tu není žádný diskuzní příspěvek.

Pro aktivní účast v diskuzích je potřeba se nejdříve přihlásit do systému.

© Kyjský občanský klub, Kontakt: kyjeok (zavináč) seznam (tečka) cé zet
© Design, redakční systém: Webdesignum 2008 - 2011