Hlavní menu:

09.02.2012, autor: KOK, kategorie: Novinky - Praha 14

Granty MČ Praha 14 pro rok 2012

Granty MČ Praha 14 pro rok 2012

Rada MČ Praha 14 vyhlásila grantové řízení pro rok 2012 pro oblast sportovních, kulturních a volnočasových aktivit a pro oblast příspěvků na zajištění služby (sociální a návazné služby).

Granty MČ Praha 14 jsou pro rok 2012 rozděleny do oblastí:

Oblast 2 - sportovní, kulturní a volnočasové aktivity, kde podpora směřuje zejména na podporu sportovních oddílů a klubů, subjektů zaměřené na zvyšování kvality trávení volného času dětí a mládeže, ale i seniorů a občanů se zdravotním handicapem, občanské sounáležitosti, osvětových a vzdělávacích kampaní v rámci místní Agendy 21. Jde o jednoletý program s podporou do 50 000,- Kč na žádost.

Jednoleté granty pro oblast 2 - sportovní, kulturní a volnočasové aktivity, podpora realizace projektu Zdravá městská část - místní Agenda 21 jsou podporovány pro rok 2012 v celkové výši 800.000 Kč.

Oblast příspěvek na zajištění služby - sociální a návazné služby, kde podpora směřuje především k individuálním žádostem (např. osobní asistence), dále službám, jež nejsou v komunitním plánu uvedeny jako prioritní, přesto jsou potřebné pro některé klienty z naší MČ, a službám, jež vznikly v průběhu roku, vycházejí z platného komunitního plánu a žadatel nemohl z objektivního důvodu žádat o podporu grantu pro oblast 1.

Jednoleté příspěvky na zajištění služby jsou podporovány pro rok 2012 v celkové výši 400.000 Kč.

Oblast 1 - sociální a návazné služby (prostředky pro rok 2012 byly přiděleny), kde podpora směřuje do provozu sociálních a návazných služeb pro občany MČ Praha 14, jde zejména o nízkoprahové kluby pro děti a mládež, terénní programy, centra denních služeb, osobní asistenci, sociální rehabilitaci, sociálně aktivizační služby, odborné poradenství. Jde o dvouletý program.

Podrobnosti o podmínkách a dokumenty potřebné pro grantové řízení a přidělování příspěvků MČ Praha 14 v roce 2012 naleznete na webu MČ Praha 14: http://www.praha14.cz//info/granty.html

Komunitní plán sociálních služeb v platném znění naleznete na www.praha14.cz/komunit_plan

Komunitní plán Zdravé MČ v platném znění naleznete na:

http://www.praha14.cz/info/projekt_p14_zdrava_mc_dok.html

» Přejít na článek Granty MČ Praha 14 pro rok 2012 na webu http://www.praha14.cz/.

 

Diskuzní fórum

Pro aktivní účast v diskuzích je potřeba se nejdříve přihlásit do systému.

Zatím tu není žádný diskuzní příspěvek.

Pro aktivní účast v diskuzích je potřeba se nejdříve přihlásit do systému.

© Kyjský občanský klub, Kontakt: kyjeok (zavináč) seznam (tečka) cé zet
© Design, redakční systém: Webdesignum 2008 - 2011