Hlavní menu:

08.09.2011, autor: KOK, kategorie: Novinky - Praha 14

In-line závod z Běchovic do Kyjí

Osmý ročník jízdy na in-line bruslích se bude konat v neděli 25. září, jako součást běžeckého závodu Běchovice-Praha.

Start proběhne v 10:30 hodin na 13. kilometru českobrodské silnice, v době závodu na ní bude vyloučen provoz. Délka trati je pět kilometrů, cílem bude park v Jiráskově čtvrti v Kyjích. Trať závodu je totožná s tradiční tratí běžeckého závodu. Povrch je živicový. Kilometry budou označeny po 1 km na vozovce. Závod proběhne za vyloučení veřejného provozu.

Zápis proběhne v ZŠ Běchovice od 8:00 do 10:15 hodin (nedaleko autobusové zastávky „Běchovice“). Start je dosažitelný městskou hromadnou dopravou ze stanice metra Černý most autobusovou linkou č. 261 nebo č. 250 do stanice Běchovice. Další možný spoj je ze stanice metra Palmovka linkou č. 109 do stanice Běchovice. Z cíle pak z autobusové zastávky Sídliště Jahodnice je možno použít autobusové linky č. 109, 208 nebo 110 – směr metro.

Startovné činí 50 korun, pro děti do 18 let je zdarma. Každý musí mít helmu, pokračování v jízdě za cílem i návrat na bruslích do Běchovic je zakázáno kvůli probíhajícímu běžeckému závodu. Trať je uzavřena pouze pro veřejnou dopravu, autobusy MHD projíždí po své původní trase. Závodníkům proto doporučujeme dodržovat pravidla silničního provozu a pokyny pořadatelů. S výjimkou startu je třeba jet v pravé části vozovky.

Účastnit se mohou dospělí i mládež bez rozdílu věku i pohlaví. U dětí do věku 10 let doporučujeme při jízdě doprovod rodičů. Jízda nebude rozdělena na kategorie. Start všech kategorií je společný.

Dosažený čas jednotlivých účastníků nebude měřen a nebude určeno pořadí v cíli.

http://www.bechovice-praha.cz/in-line-bechovice/propozice

http://brusle-bechovice.blog.cz/

» Přejít na článek In-line závod z Běchovic do Kyjí na webu http://brusle-bechovice.blog.cz/.

 

Diskuzní fórum

Pro aktivní účast v diskuzích je potřeba se nejdříve přihlásit do systému.

Zatím tu není žádný diskuzní příspěvek.

Pro aktivní účast v diskuzích je potřeba se nejdříve přihlásit do systému.

© Kyjský občanský klub, Kontakt: kyjeok (zavináč) seznam (tečka) cé zet
© Design, redakční systém: Webdesignum 2008 - 2011