Hlavní menu:

14.09.2016, autor: Úřad městské části Praha 14, kategorie: Doprava - Kyje nad rybníkem

Místní úprava provozu v ulicích ve čtvrti Nad Rybníkem

Úřad městské části Praha 14 zveřejnil Veřejnou vyhlášku - Místní úprava provozu v ul. Želivská, Sklenská, Vranovská atd.
Místní úprava provozu v ulicích ve čtvrti Nad Rybníkem

Úřad městské části Praha 14 zveřejnil na úřední desce oznámení odboru dopravy a ochrany prostředí Veřejnou vyhlášku - Místní úprava provozu v ul. Želivská, Sklenská, Vranovská atd.

Stanovení místní úpravy provozu na pozemních komunikacích spočívá v umístění dopravního značení a zařízení na místních komunikacích (zjednosměrnění části ulic) v ul. Želivská, Sklenská, Hejtmanská, Hůrská, Vajgarská, Metujská a Černičná podle situace přiložené k zveřejněné vyhlášce.

Instalace dopravního značení bude provedena podle přiložené situace, ke které vydal stanovisko Policie ČR pod č.j. KRPA 289929-1/ČJ-2015-0000DŽ.

V souladu s §72 odst. 4 správního řádu může kdokoli k návrhu uplatnit písemné připomínky, jestliže se domnívá, že jeho práva a povinnosti mohou být tímto opatřením přímo dotčeny. V souladu s § 172 odst. 5 správního řádu mohou k tomuto návrhu podat písemné odůvodněné námitky vlastníci, jejichž práva, povinnosti nebo zájmy mohou být tímto návrhem přímo dotčeny. Připomínky a námitky proti návrhu lze podat u Odboru dopravy a ochrany prostředí, Úřadu městské části Praha 14.

Návrh na stanovení místní úpravy provozu na pozemní komunikace, která se týká úpravy a omezení průjezdností v lokalitě „Nad Rybníkem", předkládá na podnět vedení a komise dopravy Městské části Praha 14 Odbor dopravy a ochrany prostředí ÚMČ Praha14 z důvodu omezení tranzitní dopravy v této lokalitě.

Dotčené osoby mohou k návrhu opatření obecné povahy podat připomínky nebo námitky, a to ve lhůtě do 30 dnů ode dne zveřejnění tohoto návrhu (tj. do 14.10.2016).

» Přejít na článek Místní úprava provozu v ulicích ve čtvrti Nad Rybníkem na webu https://edeska.praha14.cz/.

Ke stažení: Veřejná vyhláška - Místní úprava provozu v ul. Želivská, Sklenská, Vranovská atd. - verze 1, 2 MB;
Veřejná vyhláška - Místní úprava provozu v ul. Želivská, Sklenská, Vranovská atd. - verze 2, 1 MB;
Obrázek s dopravními opatřeními, 702 kB

Ke stažení: Rekonstrukce ve čtvrti Nad Rybníkem

Rekonstrukce vodovodů, silnic a chodníků v oblasti nad Kyjským rybníkem

 

Diskuzní fórum

Pro aktivní účast v diskuzích je potřeba se nejdříve přihlásit do systému.

Zatím tu není žádný diskuzní příspěvek.

Pro aktivní účast v diskuzích je potřeba se nejdříve přihlásit do systému.

© Kyjský občanský klub, Kontakt: kyjeok (zavináč) seznam (tečka) cé zet
© Design, redakční systém: Webdesignum 2008 - 2011