Hlavní menu:

14.12.2010, autor: KOK, kategorie: Komunitní centrum Hloubětín

Opakované zahájení územního řízení komunitního centra Hloubětínská

Opakované zahájení územního řízení komunitního centra Hloubětínská

Na úřední desce Úřadu m.č. Praha 14 zveřejnil Odbor výstavby a dopravy nové oznámení o zahájení územního řízení a pozvání k veřejnému ústnímu jednání na novostavbu Komunitního centra Hloubětínská.

Navrhovaná stavba je na místě objektu č. p. 55 a 875 v Hloubětíně. Jedná se o novostavbu na místě po demolici starého objektu bývalé školní družiny v Hloubětíně, který je umístěný pod kostelem sv. Jiří. Jedná se o novostavbu Komunitního centra, úpravy přilehlého parteru a zřízení parkingu Hloubětínská a Klánovická ul., na pozemcích parc. č. 68/1, 68/2, 69, 2499/1, 2499/14, 2466/1, 2466/2, 2482 a 784/3 v katastrálním území Hloubětín. Městskou část Praha 14 v územním řízení zastupuje Ing. arch. Jiří Kryl.

Nový objekt, komunitního centra Hloubětínská 55, má zlepšit občanskou vybavenost. Záměrem je zde vybudovat kulturní a společenské centrum, které bude sloužit občanům. V bezbarierovém objektu je plánovám víceúčelový společenský sál pro konání různých společenských akcí: koncertů, přednášek, školních akademií, výstav, eventuelně i plesů a tanečních. V přízemí má být rovněž kavárna s možností venkovního posezení s výhledem do zahrady. Klubovny v druhém patře budou k dispozici seniorům, sokolům a dalším společenským organizacím. Část prvního patra bude vyhrazena i pro komerční účely.

Kolik bude stát výstavba a vybavení tohoto centra není zatím známé a jsou velké obavy, zda to nedopadne obdobně jako s rekonstrukcí kulturního domu v Kyjích.

Součástí novostavba komunitního centra Hloubětínská jsou také úpravy přilehlého parteru a zřízení parkingu.

Stavební úřad při veřejném ústním jednání a následném šetření na místě zjistil, že žádost neobsahuje všechny předepsané náležitosti a neobsahuje dostatečné podklady pro posouzení žádosti a proto Odbor výstavby a dopravy vydal výzvu k odstranění nedostatků podání na stavbu „Novostavba komunitního centra Hloubětínská, úpravy přilehlého parteru a zřízení parkingu, Hloubětínská a Klánovická ul., Praha 9 - Hloubětín“.

Projednání žádosti a veřejné ústní jednání spojené s ohledáním na místě je stanoveno na den 14. leden 2011 (pátek) v 10:00 hodin se schůzkou pozvaných v budově ÚMČ Praha 14, Bratří Venclíků 1073, Praha 9, 3.p., č.311.

» Přejít na článek Opakované zahájení územního řízení komunitního centra Hloubětínská na webu http://www.praha14.cz/.

25.03.2010 10:39:14

Komunitní centrum Hloubětín

Komunitní centrum Hloubětín

Vizualizace KC Hloubětín - převzato z http://www.praha14.cz/MC/vystavba.phtml#kc

 

Diskuzní fórum

Pro aktivní účast v diskuzích je potřeba se nejdříve přihlásit do systému.

Zatím tu není žádný diskuzní příspěvek.

Pro aktivní účast v diskuzích je potřeba se nejdříve přihlásit do systému.

© Kyjský občanský klub, Kontakt: kyjeok (zavináč) seznam (tečka) cé zet
© Design, redakční systém: Webdesignum 2008 - 2011