Hlavní menu:

20.07.2010, autor: KOK, kategorie: Broumarská Sever - Jih

Prodej pozemků okolo Broumarské ulice je problém

Prodej pozemků okolo Broumarské ulice je problém

Ve dnech 15. – 30. 6.2010 proběhla anketa s názvem: „10 PROBLÉMŮ naší MČ. Už víme, jaké jsou. Souhlasíte s nimi?“. Anketa proběhla na základě výstupů z Fóra Zdravé městské části, kde byly přítomnými definovány podle nich největší problémy na naší MČ, kterých bylo celkem bylo 14. Mezi nimi bylo jako problém také zařazeno zastavení prodeje pozemků v Broumarské ulici. Jak byl hodnocen?

Na Fóru Zdravé městské části, kde byly přítomnými definovány podle nich největší problémy na naší MČ, byl také identifikován problém „Zastavení prodeje pozemků v Broumarské ulici“, pro který s 19 hlasy se umístil na druhém místě.

V anketě, která proběhla mezi 15. – 30. 6.2010 a jádro respondentů tvořili rodiče žáků mateřských a základních škol, dále členové a klienti neziskových organizací působících na našem území, nájemníci bytů ve správě MČ Praha 14, návštěvníci webu a úřadu MČ, „Zastavení prodeje pozemků v Broumarské ulici“ obsadilo z vybraných problémů poslední, 10. místo s 49 hlasy. Je tedy zřejmé, že určitá část občanů i tento problém považuje za dosti významný.

Ke stažení: anketa_10_problemu_celk_vysl.doc, 2 MB

 

Diskuzní fórum

Pro aktivní účast v diskuzích je potřeba se nejdříve přihlásit do systému.

Zatím tu není žádný diskuzní příspěvek.

Pro aktivní účast v diskuzích je potřeba se nejdříve přihlásit do systému.

© Kyjský občanský klub, Kontakt: kyjeok (zavináč) seznam (tečka) cé zet
© Design, redakční systém: Webdesignum 2008 - 2011