Hlavní menu:

06.04.2005, kategorie: Likvidace odpadů

Sběr rostlinného BIODPADU

Dne 16. dubna 2005 pořádá občanské sdružení Kyjský Občanský Klub poprvé projekt sběru, svozu a likvidace odpadu z Vašich zahrad. Tento projekt je realizován s finančním přispěním Hlavního města Prahy.
Časový harmonogram: zahájení bude v sobotu 16. dubna 2005 od 8:00 hodin v Černičné ulici a vůz s drtičem bude postupovat dle nahlášených požadavků ulicemi Želivskou, Sklenskou, … až do horní části čtvrtě Kyje nad rybníkem. Z hlediska organizace odvozu je nutné znát přibližné množství odváženého bioodpadu. V případě Vašeho zájmu odevzdejte vyplněný lístek (do 13. 4. 2005) umístěný v dolní části letáku v příloze na adresu Milan Bílý Vranovská 438/9. V případě velkého zájmu a neuspokojení všech zájemců s Vámi domluvíme náhradní termín odvozu.
Nákladní vůz na bioodpad je určen pouze na rostlinný odpad (dřeviny, listí, travní odpad apod.) prosté od PVC, papíru, látek apod. Listí a travní odpad bude do nákladního vozu vysypán a přinesené větve ze stromů či keřů budou rozdrceny připojeným drtičem. V případě zájmu je možno vzniklé štěpky zpětně odebrat.
Sběr rostlinného bioodpadu není určen na odpad z provozu domácností, dřevěný nábytek a chemicky ošetřované dřevo a podnikatelským subjektům.
Sebraný bioodpadu bude ekologicky likvidován kompostováním v kompostárně Praha 10 - Malešice, Dřevčická ul., p. č. 803/25. Tato kompostárna byla vybudována v roce 2004 odborem infrastruktury města Magistrátu hl. m. Prahy a je určena pro odkládání odpadu z údržby zeleně (pro obyvatele hl. m. Prahy, kteří prokáží trvalý pobyt na území města bezplatně). Provozní doba je pondělí až pátek: od 8:30 do 18:00hodin a v sobotu od 8:30 do 15:00 hodin.

Blíže viz leták pořádaného sběru rostlinného BIODPADU v příloze.

Ke stažení: Leták, 189 kB

 

Diskuzní fórum

Pro aktivní účast v diskuzích je potřeba se nejdříve přihlásit do systému.

Zatím tu není žádný diskuzní příspěvek.

Pro aktivní účast v diskuzích je potřeba se nejdříve přihlásit do systému.

© Kyjský občanský klub, Kontakt: kyjeok (zavináč) seznam (tečka) cé zet
© Design, redakční systém: Webdesignum 2008 - 2011