Hlavní menu:

04.11.2005, kategorie: Likvidace odpadů

Sběr rostlinného BIODPADU

Dne 19.listopadu 2005 pořádá občanské sdružení Kyjský Občanský Klub již potřetí sběr, svoz a likvidaci odpadu z Vašich zahrad. Tento projekt je realizován s finančním přispěním Hlavního města Prahy.
Časový harmonogram: zahájení bude v sobotu 19. listopadu 2005 od 8:00 hodin v Černičné ulici a vůz bude postupovat dle nahlášených požadavků ulicemi Želivskou, Sklenskou, … až do horní části čtvrtě Kyje nad rybníkem. Potom zajede mobilní sběr také do ulic starého Lehovce.
Z hlediska organizace odvozu je nutné znát přibližné množství odváženého bioodpadu. V případě Vašeho zájmu odevzdejte vyplněný lístek (do 16. 11. 2005) umístěný v dolní části letáku v příloze na adresu Milan Bílý Vranovská 438/9. V případě velkého zájmu a neuspokojení všech zájemců s Vámi domluvíme náhradní termín odvozu. Ohlášení množství bioodpadu je možno provést také pomocí elektronického formuláře (viz příloha) zaslaného na naši mailovou adresu.

Nákladní vůz na bioodpad je určen pouze na rostlinný odpad (dřeviny, listí, travní odpad apod.) prosté od PVC, papíru, látek apod. Listí a travní odpad a přinesené větve ze stromů či keřů budou vysypány do přistaveného nákladního vozu.
Sběr rostlinného bioodpadu není určen na odpad z provozu domácností, dřevěný nábytek a chemicky ošetřované dřevo a podnikatelským subjektům.
Sebraný bioodpadu bude ekologicky likvidován kompostováním v kompostárně Praha 10 - Malešice, Dřevčická ul., p. č. 803/25. Tato kompostárna byla vybudována v roce 2004 odborem infrastruktury města Magistrátu hl. m. Prahy a je určena pro odkládání odpadu z údržby zeleně (pro obyvatele hl. m. Prahy, kteří prokáží trvalý pobyt na území města bezplatně). Provozní doba je pondělí až pátek: od 8:30 do 18:00 hodin a v sobotu od 8:30 do 15:00 hodin.

Blíže viz leták pořádaného sběru rostlinného BIODPADU v příloze.
Fotografie z předchozí akce jsou umístěny ve fotogalerie Likvidace BIOodpadu - (16.4.2005)

Ke stažení: Leták, 185 kB;
Ohlášení - formulář, 24 kB

 

Diskuzní fórum

Pro aktivní účast v diskuzích je potřeba se nejdříve přihlásit do systému.

Zatím tu není žádný diskuzní příspěvek.

Pro aktivní účast v diskuzích je potřeba se nejdříve přihlásit do systému.

© Kyjský občanský klub, Kontakt: kyjeok (zavináč) seznam (tečka) cé zet
© Design, redakční systém: Webdesignum 2008 - 2011