Hlavní menu:

10.06.2010, autor: KOK, kategorie: Domy v Lednické ulici

Stanovisko Rady MČ P14 k novostavbě pěti bytových domů u Lednické ulice

Stanovisko Rady MČ P14 k novostavbě pěti bytových domů u Lednické ulice

Rada městské části Praha 14 přijala usnesení č. 99/RMČ/2010 ke stanovisku městské části Praha 14 k umístění stavby "Novostavba 5 bytových domů" v k. ú. Kyje při ul. Lednická - investora PMS, s. r. o., Poděbrady.

Rada městské části Praha 14 se usnesením č. 99/RMČ/2010 seznámila s hlavními údaji stavby „Novostavba 5 bytových domů“ v k. ú. Kyje při ul. Lednická - investora PMS, s. r. o., Poděbrady podle dopracované dokumentace k územnímu řízení a neměla žádné námitky k umístění stavby podle předložené dokumentace k územnímu řízení.

Tento souhlas souvisí s již dříve přijatým usnesením č. 230/RMČ/2009 k úpravě směrné části územního plánu (zvýšení kódu míry využití území z „B“ na „C“), která umožní zástavbu třípatrovými bytovými domy namísto zástavby rodinnými domky (dle platného územního plánu) a usnesením č. 100/RMČ/2010 k návrhu na přijetí daru (2. mil. Kč.) od obchodní společnosti PMS na stavbu parkoviště při Lednické ulici. Zde se jedná o rozšíření parkovací kapacity o cca 90 míst pro kulturní dům v Kyjích (je umístěn za tratí a zastávkou ČD). Projektová příprava parkoviště probíhá od 6/2009, parkovací stání by měla být umístěna na ploše o výměře 1150 m2. Nové parkoviště bude vybudováno zčásti na pozemku ve svěřené správě nemovitostí MČ Praha 14, majoritní podíl plochy parkoviště je na pozemku ve vlastnictví České republiky - Správy železniční dopravní cesty (SŽDC).

» Přejít na článek Stanovisko Rady MČ P14 k novostavbě pěti bytových domů u Lednické ulice na webu http://www.praha14.cz/.

 

Diskuzní fórum

Pro aktivní účast v diskuzích je potřeba se nejdříve přihlásit do systému.

Zatím tu není žádný diskuzní příspěvek.

Pro aktivní účast v diskuzích je potřeba se nejdříve přihlásit do systému.

© Kyjský občanský klub, Kontakt: kyjeok (zavináč) seznam (tečka) cé zet
© Design, redakční systém: Webdesignum 2008 - 2011