Hlavní menu:

26.01.2012, autor: KOK, kategorie: Ocelkova - Čihadla

Stavba obytného souboru Rajský vrch - I. etapa

Stavba obytného souboru Rajský vrch - I. etapa

Rada městské části Praha 14 přijala usnesení č. 38/RMČ/2012 k návrhu stanoviska městské části Praha 14 k umístění stavby „Obytný soubor Rajský vrch I. Etapa“ výstavba řadových rodinných domů, dělení pozemku pro izolované rodinné domy, technická a dopravní infrastruktura a další drobné stavby při ul. Dobrovolného, Praha 9 - Černý Most.

Rada městské části Praha 14 se usnesením č. 38/RMČ/2012 seznámila s dokumentací pro územní řízení na umístění stavby "Obytný soubor Rajský vrch- I. etapa", výstavba řadových rodinných domů, dělení pozemku pro izolované rodinné domy, technická a dopravní infrastruktura a další drobné stavby při ul. Dobrovolného, Praha 9 - Černý Most.

Rada městské části Praha 14 v usnesením č. 38/RMČ/2012 konstatovala, že nemá námitky k umístění stavby " Obytný soubor Rajský vrch - I. etapa", výstavba řadových rodinných domů, dělení pozemku pro izolované rodinné domy, technická a dopravní infrastruktura a další drobné stavby na pozemcích v k. ú. Černý Most podle předložené dokumentace, zpracované architektonickým ateliérem KAAMA, s. r. o., U Školské zahrady 28, Praha 8 v 05-09/2011.

Rada městské části Praha 14 v usnesení č. 38/RMČ/2012 upozorňuje, že podmínkou další výstavby na plochách určených k zástavbě jižně od Ocelkovy a navazujících na "Obytný soubor Rajský vrch - I. etapa" a na "Bytový areál Čihadla" bude:

  • vybudování okružní křižovatky Ocelkova x Dobrovolného,
  • rozšíření vozovky ul. Dobrovolného v šíři 7,0 m po celé její délce,
  • při výstavbě ve funkční ploše VV a OV dle stávajícího územního plánu SÚ hl.m. Prahy rozšíření vozovky místní komunikace "Rameno 1 - I. etapy výstavby" na šíři 6,0 m.

» Přejít na článek Stavba obytného souboru Rajský vrch - I. etapa na webu http://www.praha14.cz/.

 

Diskuzní fórum

Pro aktivní účast v diskuzích je potřeba se nejdříve přihlásit do systému.

Zatím tu není žádný diskuzní příspěvek.

Pro aktivní účast v diskuzích je potřeba se nejdříve přihlásit do systému.

© Kyjský občanský klub, Kontakt: kyjeok (zavináč) seznam (tečka) cé zet
© Design, redakční systém: Webdesignum 2008 - 2011