Hlavní menu:

05.03.2004, kategorie: Rezidence Lehovec

Ústní jednání Slévačská čp. 752 spojené s místním šetřením

Ústní jednání Slévačská čp. 752 spojené s místním šetřením Dne 5.3.2004 od 10:00 hodin proběhlo ústní jednání spojené s místním šetřením v místě stavby (Slévačská čp. 752) ve věci umístění stavby "Dům služeb Lehovec - stavební úpravy na byty a kanceláře". Ústního jednání spojeného s místním šetřením v místě stavby se účastnili dvě občanská sdružení (Kyjský občanský klub a I. Občanské sdružení Hloubětín), SBD Severní město a 10 občanů, kteří v listopadu 2003 podali své připomínky k původnímu územnímu řízení, které bylo ukončeno.

Rekonstrukce spočívá v tom, že na dnešní hmotově rozměrný jednopatrový objekt v těsném sousedství zástavby nízkopodlažních rodinných domků budou přidány další dvě patra a střecha. Celkem 78 bytů, 3 kanceláře a odpovídající počet stání pro automobily v přízemí objektu.

Celkový pohled na navrhovanou "rekonstrukci" viz příloha. Situaci v místě můžete posoudit také z leteckého snímku současného stavu.(viz příloha) Podrobnosti a obrázky týkající se územního řízení na úpravu objektu čp. 752 ve Slévačské ul. na dům s využitím pro bytové účely (bývalé obchodní středisko a středisko služeb) viz příloha.

Dne 3.3.2004 při seznamování se spisem byly zjištěny dvě verze projektové dokumentace (z ledna 2003 a z května 2003). O této skutečnosti byl sepsán protokol. Při ústním jednání spojeném s místním šetřením (dne 5.3.2004), vzhledem k různým verzím projektové dokumentace ve spisu, nemohli účastníci předat své připomínky. Investor předložil platnou verzi projektové dokumentace a bylo konstatováno, že odbor výstavby a dopravy sdělí nový termín k předání připomínek.

Při ústním jednání spojeném s místním šetřením připustil zástupce stání správy také účast neznámých občanů (včetně novináře), kteří nebyli účastníky územního řízení a ani se neprokázali písemnou plnou mocí k zastoupení. Z územního řízení se tak stala veřejná schůze pod taktovkou investora a nepozvaných hostů. Občanské sdružení podalo stížnost na nezákonný postup při vedení ústního jednání spojeného s místním šetřením (ústního jednání zúčastnili občané, kteří nebyli účastníky řízení a neprokázali se písemnou plnou mocí a narušovali průběh ústního jednání).

Ke stažení: let_snimek.zip, 217 kB

 

Diskuzní fórum

Pro aktivní účast v diskuzích je potřeba se nejdříve přihlásit do systému.

Zatím tu není žádný diskuzní příspěvek.

Pro aktivní účast v diskuzích je potřeba se nejdříve přihlásit do systému.

© Kyjský občanský klub, Kontakt: kyjeok (zavináč) seznam (tečka) cé zet
© Design, redakční systém: Webdesignum 2008 - 2011