Hlavní menu:

01.06.2011, autor: KOK, kategorie: Zámecký park v Hostavicích

Veřejné setkání - Budoucnost parku v Pilské

Veřejné setkání - Budoucnost parku v Pilské

Městská část Praha 14 chce zrevitalizovat park v Hostavicích. V roce 2007 navrhla pokácet 134 ks listnatých a 18 ks jehličnatých dřevin a vybudovat v parku rozsáhlé sportovní zázemí pro VŠTVS Palestra, která má zámek a park v pronájmu. Nesouhlas občanů a občanských sdružení s rozsahem likvidace zeleně vedl ke zrušení tohoto rozhodnutí. Také další záměr umístit jedno víceúčelové hřiště v zámeckém parku v Hostavice byl z hlediska ochrany přírody a parku problematický a inspekce životního prostředí jej zakázala.

Máte nápady, jak zlepšit trávení volného času v Hostovicích a chcete ovlivnit podobu zámeckého parku v Pilské? Chcete zlepšit možnosti trávení volného času v Hostavicích?

Přijďte dne 16.6. v 18:00hod. na veřejné setkání, které pořádá Městská část Praha 14 v objektu VŠTVS Palestra, Pilská 9 (Hostavický zámeček). Setkání proběhne formou debaty u kulatých stolů, kde každý účastník dostane prostor pro vyjádření svých postojů k možnosti revitalizace a následnému rozvoji volnočasových aktivit v parku v Pilské.

Součástí veřejného setkání bude i diskuse o možném využití zámeckého parku „Pilská“ pro veřejnost.

Přijďte, protože Vy rozhodujete o svém okolí...

Tato akce je součástí projektu zavádění místní Agendy 21 jako nástroje pro zajištění aktivní participace veřejnosti a zvyšování efektivity samosprávních činností, podpořeného v rámci 4. výzvy revolvingového fondu MŽP.

» Přejít na článek Veřejné setkání - Budoucnost parku v Pilské na webu http://www.praha14.cz/.

 

Diskuzní fórum

Pro aktivní účast v diskuzích je potřeba se nejdříve přihlásit do systému.

Zatím tu není žádný diskuzní příspěvek.

Pro aktivní účast v diskuzích je potřeba se nejdříve přihlásit do systému.

© Kyjský občanský klub, Kontakt: kyjeok (zavináč) seznam (tečka) cé zet
© Design, redakční systém: Webdesignum 2008 - 2011