Hlavní menu:

16.06.2010, autor: KOK, kategorie: Zámecký park v Hostavicích

Výběr dodavatele na hřiště v areálu zámeckého parku v Hostavicích

Výběr dodavatele na hřiště v areálu zámeckého parku v Hostavicích

Rada městské části Praha 14 přijala usnesení č. 305/RMČ/2010 k vyhodnocení veřejné zakázky malého rozsahu „Víceúčelové hřiště s umělým povrchem Hostavice, areál zámeckého parku, parc. č. 145, Praha 9, k. ú. Hostavice“.

Rada městské části Praha 14 usnesením č. 305/RMČ/2010 vzala na vědomí informaci o průběhu veřejné zakázky malého rozsahu „Víceúčelové hřiště s umělým povrchem Hostavice, areál zámeckého parku, parc. č. 145, Praha 9, k. ú. Hostavice“ a rozhodla v souladu s doporučením hodnotící komise o výběru nejvhodnější nabídky podané společností SWIETELSKY stavební s. r. o. (nabídková cena 3.528.408,- Kč.

Další nabídky podaly společnosti AZET-Servis, s.r.o., Linhart spol. s r.o., EKIS, spol. s r.o., Techtex, s.r.o. a J.I.H., Ing. Jiří Huptych.

------------------------------------

Záměrem je rekonstrukce stávajícího hřiště v areálu č. p. 9, bývalého zámečku ul. Pilská v Hostavicích. Využívat by ho měli studenti soukromé sportovní školy Palestra (soukromá neuniverzitní vysoká škola VŠTVS), tak široká veřejnost.

Rekonstrukce spočívá v rozšíření stávajícího hřiště 7x15 m na rozměry 24x44m. Pro tento záměr musí být pokáceno 7 listnatých dřevin, které se nacházejí v prostorách hřiště (rozhodnutí o povolení pokácení, vydal OŽP ÚMČ Praha 14 dne 6. 1. 2010). Má být tak vytvořeno víceúčelové hřiště pro míčové hry s umělým polyuretanovým povrchem o rozměrech 24x44m, které by bylo oplocené 4 m vysokým plotem, má být tvořen ocelovými sloupky a nylonovou sítí a 4 brankami a jedněmi vraty v severní straně a s umělým osvětlením na stožárech výšky 12 m.

Již v roce 2008 bylo vybudováno v objektu zámečku zázemí (šatny, sprchy, WC, jednací místnost včetně zázemí a kondiční zařízení s diagnostikou). Tyto stavební úpravy prováděla společnost ELIZZA.

Související články

Kácení dřevin v Hostavickém parku

Rekonstrukce a rozšíření hřiště v hostavickém parku

Uzavřena smlouva na úpravy části objektu Pilská č.p. 9 (zámeček v Hostavicích)

Stavební úpravy části objektu Pilská č. p. 9, Praha 9, k. ú. Hostavice

Výběrové řízení na stavební úpravy zámečku v Hostavicích

» Přejít na článek Výběr dodavatele na hřiště v areálu zámeckého parku v Hostavicích na webu http://www.praha14.cz/.

 

Diskuzní fórum

Pro aktivní účast v diskuzích je potřeba se nejdříve přihlásit do systému.

Zatím tu není žádný diskuzní příspěvek.

Pro aktivní účast v diskuzích je potřeba se nejdříve přihlásit do systému.

© Kyjský občanský klub, Kontakt: kyjeok (zavináč) seznam (tečka) cé zet
© Design, redakční systém: Webdesignum 2008 - 2011