Hlavní menu:

22.01.2009, autor: KOK, kategorie: Územní plán - platný

Zahájení územního řízení - Čerpací stanice pohonných hmot Českobrodská

Odbor výstavby a dopravy Úřadu městské části Praha 14 zveřejnil na úřední desce veřejnou vyhláškou oznámení o zahájení územního řízení na stavbu "Čerpací stanice pohonných hmot Českobrodská", Praha 9, Hostavice, Českobrodská ul.. Žádost o vydání územního rozhodnutí podala Společnost Obchodní centrum Opatov, IČ 27588297, Proutěná 377, 149 00 Praha 4, kterého zastupuje DIPO spol. s r.o., IČ 63677075, Legerova 14, Praha 2. Odbor výstavby a dopravy Úřadu městské části Praha 14 nařídil k projednání žádosti veřejné ústní jednání spojené s ohledáním na místě na den 26.2.2008 se schůzkou pozvaných v kanceláři č. dv. 312.
Navrhovaný záměr je umístěn mezi křižovatkou ulic Českobrodská - Pilská (Lomnická) a náspem železniční tratě. Dle ÚPn hl.m. Prahy je pozemek zařazen do kategorie funkčního využití IZ (izolační zeleň) a záměr není přípustný z hlediska funkčního využití dle územního plánu (pouze jako výjimečně přípustná stavba bez myčky motorových vozidel). Stavba není také vhodná z hlediska svého umístění - zasahuje do prostoru křižovatky Českobrodská x Lomnická, která bude po výstavbě bytového komplexu na hranici své kapacity a křižovatka se dále zatíží i MHD. Jedná se pro Jahodnici o další zátěž z hluku a exhalací. Další čerpací stanice jsou již v současné době umístěny při vjezdu do Dolních Počernic (ve vzdálenosti cca 1,2 km) a u Laktosu ( cca 0,7 km).

» Přejít na článek Zahájení územního řízení - Čerpací stanice pohonných hmot Českobrodská na webu http://www.praha14.cz/.

 

Diskuzní fórum

Pro aktivní účast v diskuzích je potřeba se nejdříve přihlásit do systému.

Zatím tu není žádný diskuzní příspěvek.

Pro aktivní účast v diskuzích je potřeba se nejdříve přihlásit do systému.

© Kyjský občanský klub, Kontakt: kyjeok (zavináč) seznam (tečka) cé zet
© Design, redakční systém: Webdesignum 2008 - 2011