Hlavní menu:

02.02.2006, kategorie: EIA

Zahájeno zjišťovací řízení EIA - Skladový a nákupní areál s administrativním zastoupením pro ČR - Richter+Frenzel

Odbor ochrany prostředí Magistrátu zveřejnil na úřední desce informaci o obdržení oznámení o záměru, který podléhá zjišťovacímu řízení EIA dle § 7 zákona č. 100/2001 Sb., o posuzování vlivů na životní prostředí pro novostavbu navrhovaného skladového a nákupního areálu s administrativním zastoupením Richter+Frenzel se bude nacházet v Praze 14-Kyje, v sousedství již zrealizovaného areálu LINDE Technoplyn a Spalovny TKO při ulici Průmyslová, na rohu ulic U Technoplynu a Průmyslová (v katastrálním území Kyje).
V areálu bude vybudován objekt s jednopodlažní skladovou halou, zázemím haly s expedicí a příjmem a dvěma rameny dvoupodlažní administrativy s prodejnou a vzorkovnou, které přiléhají ze dvou stran k jednopodlažní hale. Zastavěná plocha objektem, ve kterém bude skladová hala, vzorkovna a sociálně-administrativní část, dosáhne 8700 m2 a objekty budou umístěny na pozemcích p.č. 2668/4- majitel: Hl.m.Praha (výměra 8977m2) a p.č. 2668/18 (výměra 20728m2).
Firma Richter+Frenzel, s.r.o. se zabývá prodejem vybavení koupelen, topení, instalačního materiálu (zdrav. technika, vany, armatury, radiátory, kotle, trubky, tvarovky atd.).
S obsahem oznámení je možné se seznámit na odboru ochrany prostředí MHMP, Řásnovka 8 nebo na http://www.ecu.cz/eia/is (kód záměru: PHA177).
Blíže viz také http://www.ceu.cz/eia/is/info.asp?kodAkce=PHA177. Text oznámení záměru a zveřejněná informace o oznámení záměru.

 

Diskuzní fórum

Pro aktivní účast v diskuzích je potřeba se nejdříve přihlásit do systému.

Zatím tu není žádný diskuzní příspěvek.

Pro aktivní účast v diskuzích je potřeba se nejdříve přihlásit do systému.

© Kyjský občanský klub, Kontakt: kyjeok (zavináč) seznam (tečka) cé zet
© Design, redakční systém: Webdesignum 2008 - 2011