Hlavní menu:

02.01.2006, kategorie: Rajská zahrada

Železniční zastávka Rajská zahrada

Železniční zastávka Rajská zahrada

Rada městské části Praha 14 projednala dokumentaci pro územní řízení na umístění stavby "Rajská zahrada, ČD a komunikační propojení na metro" a přijala usnesení k dokumentaci pro územní řízení na umístění stavby "Rajská zahrada, ČD a komunikační propojení na metro".
Rada městské části Praha 14 usnesením č. 662/RMČ/2005 sděluje navrhovateli, obchodní společnosti IDS, a. s. - divize metro, že nemá námitek k předložené dokumentaci pro územní řízení na umístění stavby "Rajská zahrada, ČD a komunikační propojení na metro".
Již dříve byl k tomuto záměru zveřejněn v Listech Prahy 14 č. 2/2005 článek "Rajská zahrada s železniční zastávkou", který obsahuje základní informace o navrhované stavbě železniční zastávky Českých drah, která je propojena lávkou pro pěší přes Chlumeckou ulici se zastávkou metra "Rajská zahrada". Jedná se o pilotní projekt takzvané integrované dopravy v Praze, kdy občané mohou efektivně využívat v rámci městské hromadné dopravy také železniční dopravu pro rychlé spojení napříč městem. Blíže viz také článek Rajská zahrada s železniční zastávkou v Listech Prahy 14 č. 2/2005.

 

Diskuzní fórum

Pro aktivní účast v diskuzích je potřeba se nejdříve přihlásit do systému.

Zatím tu není žádný diskuzní příspěvek.

Pro aktivní účast v diskuzích je potřeba se nejdříve přihlásit do systému.

© Kyjský občanský klub, Kontakt: kyjeok (zavináč) seznam (tečka) cé zet
© Design, redakční systém: Webdesignum 2008 - 2011