Hlavní menu:

30.01.2010, autor: Stavitel.iHNed.cz 27. 1. 2010 , kategorie: EKOSPOL - Kyje-Hutě

Odstatroval prodej projektu Panorama Kyje II.

Odstatroval prodej projektu Panorama Kyje II.

Jeden z nejvýznamnějších českých rezidenčních developerů, společnost EKOSPOL a.s., dnes zahajuje prodej bytů v druhé etapě úspěšného projektu Panorama Kyje.

Společnost tak reaguje na opět rostoucí poptávku po novém bydlení, jejíž nárůst registruje již od druhé poloviny loňského roku. V duchu dlouhodobé firemní strategie Ekospolu byly stanoveny i ceny nových bytů, které začínají na 1,4 mil. Kč. Kyje se tak stávají lokalitou s nejlevnějšími kvalitními novými byty v Praze.

Bytový areál Panorama Kyje II je pokračováním první etapy velmi úspěšného projektu, který byl z 90 % vyprodaný ještě před dokončením. Bude tvořen dvěma moderními čtyřpodlažními viladomy s atraktivní a funkční architekturou. Projekt nabídne celkem 90 bytů s praktickými dispozicemi od 1+kk (30,2 m2) až po velkorysé 4+kk (85,7 m2) s balkony a střešními terasami do tří světových stran. "Důraz je přitom kladen zejména na nabídku bytů 1+kk a 2+kk, po kterých je na trhu aktuálně největší hlad,“ zdůrazňuje Karel Zeman, ředitel sektoru prodeje nemovitostí EKOSPOL a.s. "Tyto nové byty tak vhodně doplní poslední volné dokončené byty 3+kk, které ještě zbývají v první etapě projektu,“ dodává Zeman.

Všechny byty disponují balkony nebo terasami, u bytů v přízemí jsou navrženy atraktivní předzahrádky. Z projektu, situovaného na prosluněných svazích nad stanicí metra Rajská zahrada, se obyvatelům naskytne překrásný výhled na panorama Prahy i do okolní přírody. Perfektní dopravní dostupnost zajišťuje metro, které je vzdáleno jen 10 minut chůze. Autem se pak z lokality na Pražský okruh dostanete za necelých 5 minut.

Nové byty v Praze za nejnižší cenu

Jak je u Ekospolu zvykem, i bytům v tomto projektu dominují nejnižší možné ceny. "Díky optimalizacím v každé fázi realizace projektu i díky tomu, že stavíme výhradně z vlastních finančních zdrojů bez využití bankovních úvěrů, si můžeme dovolit nastavit absolutně nejnižší ceny,“ vysvětluje Evžen Korec, generální ředitel developerské společnosti EKOSPOL a.s. "V praxi to znamená, že např. byt o dispozici 1+kk koupíte již za necelých 1,4 milionu Kč. Dvoupokojový byt pak nabízíme za bezkonkurenčních 1,8 milionu,“ pokračuje Korec. Podíváme-li se na nabídku posledních volných bytů 3+kk v první etapě, které Ekospol prodává již za 3,13 milionu Kč, zjistíme, že projekty Panorama Kyje a Panorama Kyje II nabízejí v současnosti pravděpodobně nejlevnější kvalitní nové byty v celé Praze.

Dlužno dodat, že všechny uvedené ceny platí i pro financování hypotékou, takže za žádných okolností nedochází k jejich navýšení. Základní splátkový kalendář Ekospolu totiž kopíruje průběh prostavěnosti. "To je podstatný rozdíl oproti konkurenčním developerům, kteří s oblibou své základní ceny uvádějí při financování tzv. zaplať hned“, upozorňuje Korec.

Samozřejmě i na byty v projektu Panorama Kyje II se vztahuje dobře známá akce Ekospolu Záruka nejnižší ceny! "Pokud klient kdekoli v Praze najde levnější byt srovnatelné kvality ve srovnatelné vzdálenosti od metra, my cenu dorovnáme a ještě mu dáme další slevu ve výši 50 000 Kč,“ doplňuje Karel Zeman.

» Přejít na článek Odstatroval prodej projektu Panorama Kyje II. na webu http://finweb.ihned.cz/.

 

Diskuzní fórum

Pro aktivní účast v diskuzích je potřeba se nejdříve přihlásit do systému.

Zatím tu není žádný diskuzní příspěvek.

Pro aktivní účast v diskuzích je potřeba se nejdříve přihlásit do systému.

© Kyjský občanský klub, Kontakt: kyjeok (zavináč) seznam (tečka) cé zet
© Design, redakční systém: Webdesignum 2008 - 2011